Vanuit de zorg, voor de zorg

Koen Grosheide en Marnix Cleine zijn de drijvende kracht achter Cleine Zorgprofessionals.

Beide hebben jarenlange ervaring en werken nog regelmatig mee op de werkvloer. Doel van ons bureau is nieuwe en lopende zorgvragen zo effectief mogelijk te ondersteunen. Een flexibel inzetbare groep zorgprofessionals met passie en ervaring.

Met dezelfde passie wordt onze backoffice verzorgd door Kim Boer, Laura Rahajaan, Adriana Stan, Joyce van Ravenswaaij en Rafaël Rahajaan. Zodat ook de planning/administratieve kant voor jou soepel en flexibel verloopt.

Cleine Zorgprofessionals werkt samen met verschillende partijen om diensten optimaal te kunnen aanbieden.

Ons team

Rafaël Rahajaan

Grafisch vormgeving

Rafaël geeft vorm aan de promo- en de “Dit ben ik” animaties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het bijhouden van de Cleine Zorgprofessionals-website, met de nadruk op het grafische gedeelte. Rafaël kan zich goed inleven in de wens van onze doelgroep en ontwerpt de vormgeving van onze flyers- en berichten op sociale media

Laura Rahajaan

Operationeel manager, planning en sociale media

Laura is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de planning voor de verschillende opdrachtgevers. Laura is accuraat en houdt de opdrachtgever en ZZP’er graag tevreden. Daarnaast houdt Laura zich bezig met het opstellen van wervingsteksten en deelt zij leuke artikelen op onder andere LinkedIn.

Kim Boer

ZZP Klant manager

Kim onderhoudt de externe contacten met de opdrachtgever- en de ZZP’er. Haar kracht is oplossingsgericht denken. Kim voert de werving- en selectie gesprekken en draagt zorg voor het opstellen van dossiers en contracten. Kim heeft passie voor de zorg.

Joyce van Ravenswaaij

Joyce houdt zich bezig met de roosters. Zij is het aanspreekpunt voor de ZZP’ers met vragen met betrekking tot de roosters. Daarnaast zoekt zij de juiste ZZP’er bij de opdrachten.

Marnix Cleine

Operationeel Manager en Mede-eigenaar

Marnix is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het toekomstbestendig maken/- houden van Cleine Zorgprofessionals. Marnix zijn kracht is meedenken met en vormgeven aan zorginhoudelijke vragen. Marnix werkt nog regelmatig een dienst mee op de werkvloer om feeling te houden met de doelgroep.

Adriana Stan

Hoofd financiële afdeling en Mede-eigenaar

Adriana staat u graag te woord voor vragen met betrekking tot de facturatie. Daarnaast is zij tekenbevoegde voor alle contracten. Adriana is een kei is het bewaren van het overzicht.

Koen Grosheide

Relatiebeheerder en Mede-eigenaar

In de contacten met de instelling neemt koen jarenlange ervaring op de intensieve-begeleidingsgroepen met zich mee. Koen zijn kracht is het in kaart brengen van de hulpvraag, de juiste match maken en geeft daarbij een eerlijk advies. Koen werkt nog regelmatig een dienst mee op de werkvloer om feeling te houden met de doelgroep.

Opdrachtgever in de zorg?
Maak kennis met Cleine!

Ons doel is om uw organisatie te helpen groeien en succesvol te zijn, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van zorg blijven bieden.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw specifieke behoeften te bespreken en te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Zorgprofessional op zoek naar een uitdaging?
We horen graag van je!

Bij ons krijg je de kans om jouw expertise en ervaring in te zetten om anderen te helpen en te ondersteunen. Als je geïnteresseerd bent in een baan die voldoening geeft en waar je echt het verschil kunt maken, neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om van je te horen en bespreken graag de mogelijkheden die we kunnen bieden.