Vestiging Deventer

Teugseweg 18, 7418 AM, Deventer

Deventer is de hoofdvestiging van Cleine Zorgprofessionals. We houden kantoor aan de uiterwaarden van de IJssel en hebben zo het mooiste uitzicht dat een mens zich wensen kan. Kom je met de auto dan is ons kantoor zeer goed bereikbaar, we zitten direct naast afslag Deventer op de A1. Er is ruime parkeergelegenheid.

Ben je of zoek je een zorgprofessional, dan gaan we graag vrijblijvend met elkaar in gesprek. De koffie staat altijd klaar!

Opdrachtgever in de zorg?
Maak kennis met Cleine!

Ons doel is om uw organisatie te helpen groeien en succesvol te zijn, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van zorg blijven bieden.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw specifieke behoeften te bespreken en te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Zorgprofessional op zoek naar een uitdaging?
We horen graag van je!

Bij ons krijg je de kans om jouw expertise en ervaring in te zetten om anderen te helpen en te ondersteunen. Als je geïnteresseerd bent in een baan die voldoening geeft en waar je echt het verschil kunt maken, neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om van je te horen en bespreken graag de mogelijkheden die we kunnen bieden.