Voor de opdrachtgever:

 Cleine Zorgprofessionals biedt zorgprofessionals met ruime ervaring die een team tijdelijk komen ondersteunen. De intensieve zorgvragen zijn onze specialisatie. Onze zorgprofessionals kenmerken zich door een stuk menselijkheid, passie voor het vak, kennis en kunde en willen dit overdragen aan vaste medewerkers. Onze zorgprofessionals hebben minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een niveau 4 opleiding.

Onze missie is vaste gezichten leveren per locatie voor de tijd dat onze inzet nodig is. Zo weten de cliënten en het team precies waar ze aan toe zijn. Meer weten over onze werkwijze?

Snel & accuraat

Cleine Zorgprofessionals is een bemiddelingsbureau in de zorg dat u snel en accuraat ondersteunt bij het inzetten van interim medewerkers. Voor de meer complexere zorgvragen hebben we zeer ervaren werkers voor u klaarstaan.

Gecertificeerd

Door aansluiting bij de NBBU en de extra certificering ZZP Bemiddeling weet u zeker dat u geen enkel risico loopt met de inzet van de door ons bemiddelde ZZP’ers.

Automatische facturatie

We werken met automatische facturatie waardoor u enkel door alle partijen goedgekeurde facturen ontvangt. Alles in een overzichtelijke format.

Referenties

Opdrachtgever in de zorg?
Maak kennis met Cleine!

Ons doel is om uw organisatie te helpen groeien en succesvol te zijn, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van zorg blijven bieden.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw specifieke behoeften te bespreken en te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!