Voor de opdrachtgever:

 Cleine Zorgprofessionals biedt zorgprofessionals met ruime ervaring die een team tijdelijk komen ondersteunen. De intensieve zorgvragen zijn onze specialisatie. Onze zorgprofessionals kenmerken zich door een stuk menselijkheid, passie voor het vak, kennis en kunde en willen dit overdragen aan vaste medewerkers. Onze zorgprofessionals hebben minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een niveau 4 opleiding.

Onze missie is vaste gezichten leveren per locatie voor de tijd dat onze inzet nodig is. Zo weten de cliënten en het team precies waar ze aan toe zijn. Meer weten over onze werkwijze?

Zorgprofessional met client en huis

Snel & accuraat

Cleine Zorgprofessionals is een bemiddelingsbureau in de zorg dat u snel en accuraat ondersteunt bij het inzetten van interim medewerkers. Voor de meer complexere zorgvragen hebben we zeer ervaren werkers voor u klaarstaan.

Gecertificeerd

Door aansluiting bij de NBBU en de extra certificering ZZP Bemiddeling weet u zeker dat u geen enkel risico loopt met de inzet van de door ons bemiddelde ZZP’ers.

Automatische facturatie

We werken met automatische facturatie waardoor u enkel door alle partijen goedgekeurde facturen ontvangt. Alles in een overzichtelijke format.

Referenties

Let op, het onderstaande contactformulier is alleen bedoeld voor opdrachtgevers. Ben je zorgprofessional? Klik dan hier voor het juiste contactformulier.

Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? U kunt hier een flyer downloaden met een overzicht van onze diensten.