Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor niveau 4 en 5 begeleiders met ruime ervaring.
 
Onze zorgprofessionals werken mensgericht en nemen ruime werkervaring mee voor de diverse doelgroepen.

Cleine Zorgprofessionals mag elk jaar weer mooie projecten ondersteunen. We willen er graag een paar uitlichten om u een idee te geven:

Het centrum voor consultatie en expertise kan om hulp gevraagd worden bij vastgelopen casuïstiek. Zij opereren landelijk en worden vergoed door het zorgkantoor. Ze brengen in een CCE-traject de hulpvraag in kaart en kijken met de organisatie wat er nodig is om uit de vastgelopen situatie te komen. De afgelopen jaren heeft Cleine Zorgprofessionals op diverse vlakken een dergelijk traject mogen ondersteunen.

Bijvoorbeeld door het tijdelijk opschalen van het team met specifieke kennis en ervaring of het geven van een coaching on the job. Onze medewerkers hebben tenminste niveau 4 en 3 jaar relevante werkervaring. Hierin onderscheiden wij ons van de meeste bureaus en houden we de kwaliteit hoog. 

Op de groepen met intensieve behandeling werken we graag op projectbasis. Wij leveren dan de medewerker die aanvult wat er nodig is op de werkvloer. Zo kunt u de PNIL tactisch inzetten als versterking van uw team. Is de vraag naar organisatorische kwaliteiten, dan selecteren wij een medewerker met ruime ervaring, affiniteit met de doelgroep en de kwaliteit om mee te denken op organisatorisch vlak. 

Op verschillende locaties in Nederland bieden we ondersteuning bij volledige overname van ADL-taken, het werken met tilliften of speciale voedingsschema’s. 

Een aantal van onze opdrachtgevers leveren identiteitsgebonden zorg. Cleine Zorgprofessionals laat zien extra aandacht te hebben voor een passende match en levert ervaren mensen die op een respectvolle manier omgaan met de identiteit en cultuur binnen de organisatie.  

Voor de inzet bij diverse verblijfsgroepen, Jeugdzorg + en ambulante ondersteuning. Van een-op-een ondersteuningstrajecten tot een gedeeltelijk of geheel team tijdelijk vervangen. Het ondersteunen bij het opzetten van een nieuwe woonlocatie, mede helpen implementeren van een methodiek, het in orde maken van achterstallige dossiers.

Wij werken ook hier bij voorkeur op projectbasis, dit om de continuïteit te waarborgen. Ook selecteren wij passende kandidaten in bezit van de gevraagde diploma’s met bovenal werkervaring en passie voor het vak en de mens!   

Opdrachtgever in de zorg?
Maak kennis met Cleine!

Ons doel is om uw organisatie te helpen groeien en succesvol te zijn, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van zorg blijven bieden.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw specifieke behoeften te bespreken en te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Zorgprofessional op zoek naar een uitdaging?
We horen graag van je!

Bij ons krijg je de kans om jouw expertise en ervaring in te zetten om anderen te helpen en te ondersteunen. Als je geïnteresseerd bent in een baan die voldoening geeft en waar je echt het verschil kunt maken, neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om van je te horen en bespreken graag de mogelijkheden die we kunnen bieden.