Ons aanbod

U kunt bij ons terecht voor niveau 4 en 5 begeleiders met ruime ervaring.
 
Onze zorgprofessionals werken mensgericht en nemen ruime werkervaring mee voor de diverse doelgroepen.

Cleine Zorgprofessionals mag elk jaar weer mooie projecten ondersteunen. We willen er graag een paar uitlichten om u een idee te geven:

Ondersteuning CCE-trajecten/ vastgelopen casuïstiek 

Het centrum voor consultatie en expertise kan om hulp gevraagd worden bij vastgelopen casuïstiek. Zij opereren landelijk en worden vergoed door het zorgkantoor. Ze brengen in een CCE-traject de hulpvraag in kaart en kijken met de organisatie wat er nodig is om uit de vastgelopen situatie te komen. De afgelopen jaren heeft Cleine Zorgprofessionals op diverse vlakken een dergelijk traject mogen ondersteunen.

Bijvoorbeeld door het tijdelijk opschalen van het team met specifieke kennis en ervaring of het geven van een coaching on the job. Onze medewerkers hebben tenminste niveau 4 en 3 jaar relevante werkervaring. Hierin onderscheiden wij ons van de meeste bureaus en houden we de kwaliteit hoog. 

Intensieve behandelgroepen 

Op de groepen met intensieve behandeling werken we graag op projectbasis. Wij leveren dan de medewerker die precies past in het gat dat (tijdelijk) is gevallen op de werkvloer. Is de vraag naar organisatorische kwaliteiten, dan selecteren wij een medewerker met ruime ervaring, affiniteit met de doelgroep en de kwaliteit om mee te denken op organisatorisch vlak. 

Intensieve zorg 

Op verschillende locaties in Nederland bieden we ondersteuning bij volledige overname van ADL-taken, het werken met tilliften of speciale voedingsschema’s. 

Identiteitsgebonden zorg 

Een aantal van onze opdrachtgevers leveren identiteitsgebonden zorg. Cleine Zorgprofessionals laat zien extra aandacht te hebben voor een passende match en levert ervaren mensen die op een respectvolle manier omgaan met de identiteit en cultuur binnen de organisatie.  

Jeugdzorg 

Voor de inzet bij diverse verblijfsgroepen, Jeugdzorg + en ambulante ondersteuning. Van een-op-een ondersteuningstrajecten tot een gedeeltelijk of geheel team tijdelijk vervangen. Het ondersteunen bij het opzetten van een nieuwe woonlocatie, mede helpen implementeren van een methodiek, het in orde maken van achterstallige dossiers.

Wij werken ook hier bij voorkeur op projectbasis, dit om de continuïteit te waarborgen. Ook selecteren wij passende kandidaten in bezit van de gevraagde diploma’s met bovenal werkervaring en passie voor het vak en de mens!