ZZP gehandicaptenzorg

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om zorgprofessionals in te zetten binnen een organisatie, zo ook in de gehandicaptenzorg. Ben jij een ZZP’er of vertegenwoordig je een organisatie die graag met zorgprofessionals in aanraking komt voor werkzaamheden in de zorg?

Bij Cleine Zorgprofessionals zorgen wij als bemiddelingsbureau ZZP gehandicaptenzorg voor de verbinding tussen enthousiaste en gepassioneerde professionals en geschikte opdrachtgevers waar zij zich verder ontwikkelen.

Op zoek naar ZZP’ers in de gehandicaptenzorg?

Is jouw organisatie op zoek naar ondersteuning door middel van zorgprofessionals? Of het nou een medewerker of een begeleider in de gehandicaptenzorg is, wij helpen jou graag aan de geschikte kandidaat.

Cleine Zorgprofessionals levert als bemiddelingsbureau in de zorg enthousiaste professionals voor interim periodes, maar ook voor complexere zorgvragen hebben wij doorgewinterde zorgprofessionals voor je klaarstaan. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor allerlei zorgthema’s rondom gehandicapten.

De voordelen van een zorgprofessional via Cleine Zorgprofessionals:

  • Snel een geschikte kandidaat;
  • Ervaren zorgprofessionals;
  • Gecertificeerd;
  • Automatische facturatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag samen de wensen door, zodat wij geschikte kandidaten voor de benodigde werkzaamheden kunnen selecteren.

Op zoek naar opdrachtgevers in de gehandicaptenzorg?

Voor ZZP’ers in de gehandicaptenzorg bieden wij dus ook kansen. Door ons netwerk verbinden wij jou als professional op een effectieve manier met interessante opdrachtgevers, waar jij jouw loopbaan verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld als ZZP begeleider gehandicaptenzorg.

Bekijk hieronder wat Cleine Zorgprofessionals jou biedt. Ben je er enthousiast door geworden? Meld je dan aan via het formulier op onze site. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke opdrachtgevers een match zijn met jouw wensen.

Wat Cleine Zorgprofessionals jou kan bieden:

  • Uitdagende opdrachten;
  • Goede tarieven;
  • Uitstekende begeleiding;
  • Fijne, gelijkwaardige collega’s;
  • Automatische facturatie, zodat jij de handen vrij hebt voor goede zorg;
  • Workshops, trainingen en aanvullende diensten.

Bemiddelingsbureau voor jou

Ben jij op zoek naar een geschikte ZZP’er in de gehandicaptenzorg of ben jij zelf een enthousiaste professional op zoek naar een uitdagende opdracht binnen de gehandicaptenzorg? Laat Cleine Zorgprofessionals dan hét bemiddelingsbureau voor jou zijn.

Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte verbinding vindt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden als ZZP'er in de gehandicaptenzorg?

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!

F.A.Q. ZZP gehandicaptenzorg

Benieuwd naar de meest gestelde vragen met betrekking tot ‘ZZP gehandicaptenzorg’? Je vindt ze hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Steeds meer zorgverleners kiezen ervoor om als ZZP’er aan de slag te gaan in de gehandicaptenzorg. Als zorginstelling de lastige taak om de juiste ZZP’er te vinden. Cleine Coaching helpt zorginstellingen in de zoektocht naar ZZP’ers in de gehandicaptenzorg. Als bemiddelingsbureau zorgen we ervoor dat vraag en aanbod samenkomen!

Veel zorgverleners kiezen ervoor om aan de slag te gaan als ZZP’er in de gehandicaptenzorg vanwege de vrijheid. Vele vergeten echter dat het werk niet komt aanwaaien. Cleine Coaching helpt ZZP’ers in de zoektocht naar opdrachtgevers. Als bemiddelingsbureau zorgen we ervoor dat vraag en aanbod samenkomen!

De sector gehandicaptenzorg heeft al enige jaren een kwaliteitskader, waaraan alle medewerkers moeten voldoen. Het uitgangspunt van het kwaliteitskader is het bieden van een gemeenschappelijke visie op welke zorg het beste past bij mensen met langdurige beperkingen. Meer weten? Bezoek onze pagina over het kwaliteitskader in de gehandicaptenzorg.

Met welk uurtarief moet je rekening houden als ZZP’er in de zorg? Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je uurtarief als ZZP’er hoger zal liggen dan wanneer je in loondienst werkt. Steeds vaker maken mensen dan ook de stap om ZZP’er in de zorg te worden. Behalve de verdiensten is ook de hogere mate van vrijheid een populaire reden om zelfstandig te gaan werken. Lees ons artikel over uurtarieven als ZZP’er in de zorg.