Zorgprofessional?

Ben jij een zorgprofessional die op zoek is naar een bemiddelingsbureau in de zorg

Bij ons zit je goed! want bij Cleine Zorgprofessionals beschikken wij over een prachtig aanbod aan zorgprofessionals én opdrachten. Als bemiddelingsbureau in de zorg matchen wij gedreven en enthousiaste zorgprofessionals aan organisaties met uitdagende opdrachten.

bemiddelingsbureau zorg

Opdrachten via een bemiddelingsbureau

Voor de zorgprofessionals is het soms best een uitdaging om een goed passende opdracht te vinden. Cleine Zorgprofessionals biedt dan dé oplossing! Wij zoeken voor jou de perfecte opdracht die bij je past. Dit kan soms betekenen dat we niet direct een opdracht voor je hebben, maar bieden we wat aan dan is het meestal die ene klus waar je helemaal blij van wordt.

Jeugdzorg

Cleine Zorgprofessionals speelt een grote rol om enthousiaste zorgprofessionals te verbinden met uitdagende opdrachten. Ontdek meer over werken als ZZP´er in jeugdzorg

Gehandicaptenzorg 

In de gehandicaptenzorg hebben we voornamelijk opdrachten op de behandel intensieve groepen. We ondersteunen teams bij het geven van individuele begeleiding en het opstellen zorgplannen. Ook vragen voor zorggroepen komen voor, bv complete overname ADL taken.

De voordelen van een zorg-bemiddelingsbureau 

Cleine Zorgprofessionals biedt jou een hoop mooie voordelen. We zetten ze hieronder graag voor je op een rijtje:

  • Opdrachten waarin jij je goed ontwikkelt;
  • Een aantrekkelijk uurtarief;
  • Begeleiding in het proces en bij de werkzaamheden;
  • Enthousiaste en fijne collega’s;
  • Handige automatische facturatie;
  • Workshops, trainingen en aanvullende diensten. 

Op zoek naar professionals in de zorg? 

Wij brengen organisaties in contact met een groot aanbod gedreven en enthousiaste zorgprofessionals. Wij ondersteunen jou in het vinden van zowel korte interim opdrachten als langdurige projecten. Voor iedere opdracht zoeken we de 100% match tussen opdracht en zorgprofessional. Hebben we het niet, dan zeggen we dat ook gewoon eerlijk. Ontdek wat we voor opdrachtgevers in de zorg betekenen. 

Artikelen van Cleine Zorgprofessionals

Bekijk de onderstaande artikelen als jij meer wilt over de jeugdzorg of gehandicaptenzorg. 

Kom in contact met ons!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag al jouw wensen, om samen de mogelijkheden in kaart te brengen. 

Word Zorgprofessional

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!