Vanuit de zorg, voor de zorg

Koen Grosheide en Marnix Cleine zijn de drijvende kracht achter Cleine Zorgprofessionals

Beide hebben jarenlange ervaring en werken nog regelmatig mee op de werkvloer. Doel van ons bureau is nieuwe en lopende zorgvragen zo effectief mogelijk te ondersteunen. Een flexibel inzetbare groep zorgprofessionals met passie en ervaring.

Met dezelfde passie wordt onze backoffice verzorgd door Kim Boer, Laura Rahajaan, Adriana Stan en Rafael Rahajaan. Zodat ook de planning/administratieve kant voor jou soepel en flexibel verloopt.

Maja Koelewijn is vestigingsmanager in Enkhuizen. Met 16 jaar ervaring in de jeugdzorg kan zij goed inschatten welke ondersteuning nodig is en zo een goede match maken tussen vraag en aanbod.

Cleine Zorgprofessionals werkt samen met verschillende partijen om diensten optimaal te kunnen aanbieden. Maak kennis met onze partners.

Begeleider nodig?

Ons team

Profielfoto Marnix

Marnix Cleine

operationeel manager en mede-eigenaar

Marnix is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het toekomstbestendig maken/- houden van Cleine Zorgprofessionals. Marnix zijn kracht is meedenken met en vormgeven aan zorginhoudelijke vragen. Marnix werkt nog regelmatig een dienst mee op de werkvloer om feeling te houden met de doelgroep.

Profielfoto Kim

Kim Boer

Office manager

Kim onderhoudt de externe contacten met de opdrachtgever- en de ZZP’er. Haar kracht is oplossingsgericht denken. Kim voert de werving- en selectie gesprekken en draagt zorg voor het opstellen van dossiers en contracten. Kim bewaakt de rode draad binnen Cleine Zorgprofessionals.

Profielfoto Koen

Koen Grosheide

Relatie beheerder en mede-eigenaar

In de contacten met de instelling neemt koen jarenlange ervaring op de intensieve-begeleidingsgroepen met zich mee. Koen zijn kracht is het in kaart brengen van de hulpvraag, de juiste match maken en geeft daarbij een eerlijk advies. Koen werkt nog regelmatig een dienst mee op de werkvloer om feeling te houden met de doelgroep.

Profielfoto Adriana

Adriana Stan

hoofd financiële afdeling en mede-eigenaar

Adriana staat u graag te woord voor vragen met betrekking tot de facturatie. Daarnaast is zij tekenbevoegde voor alle contracten. Adriana is een kei is het bewaren van het overzicht.

Profielfoto Rafaël

Rafaël Rahajaan

Grafisch vormgeving

Rafaël geeft vorm aan de promo- en de “Dit ben ik” animaties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het bijhouden van de Cleine Zorgprofessionals-website, met de nadruk op het grafische gedeelte. Rafaël kan zich goed inleven in de wens van onze doelgroep en ontwerpt de vormgeving van onze flyers- en berichten op sociale media

Profielfoto Laura

Laura Rahajaan

hoofd planning- en sociale media

Laura is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de planning voor de verschillende opdrachtgevers. Laura is accuraat en houdt de opdrachtgever en ZZP’er graag tevreden. Daarnaast houdt Laura zich bezig met het opstellen van wervingsteksten en deelt zij leuke artikelen op onder andere LinkedIn.

 

Maja Koelewijn

Maja Koelewijn

Vestigingsmanager Enkhuizen (NH)

Maja neemt jarenlange ervaring mee vanuit de Jeugdzorg, haar kracht ligt in coachen en verbinden. Hierbij staat het leveren van goede passende zorg voorop. Maja onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers en ZZP’ers, voert de werving- en selectie gesprekken en bewaakt de kwaliteit van zorg.  Zij is het aanspreekpunt voor onze vestiging in Enkhuizen, Noord-Holland.