Bemiddelingsbureau zorg

Ben jij een professional of organisatie die op zoek is naar een bemiddelingsbureau in de zorg?

Zoek dan niet verder, want bij Cleine Coaching beschikken wij over een prachtig aanbod aan zorgprofessionals én opdrachten. Wij matchen gedreven en enthousiaste professionals aan organisaties met uitdagende opdrachten.

Profesional in de zorg

Het is voor organisaties in de zorg steeds normaler om zorgprofessionals in te zetten voor de werkzaamheden die er liggen. Helaas is het voor de zorgprofessionals niet altijd even makkelijk om zo’n opdracht te vinden. Cleine Coaching biedt dan als bemiddelingsbureau in de zorg dé oplossing voor ZZP’ers. Wij zoeken voor jou de perfecte opdracht die bij je past.

De voordelen van een bemiddelingsbureau

Cleine Coaching kan jou als professional een hoop mooie voordelen bieden. We zetten ze hieronder graag voor je op een rijtje:

Op zoek naar professionals in de zorg?

Als bemiddelingsbureau brengen wij organisaties in de zorg in contact met een groot aanbod aan gedreven enthousiaste zorgprofessionals. Wij kunnen helpen met zowel korte interim opdrachten, als met langdurige projecten. Voor iedere opdracht kunnen wij een geschikte professional matchen met jouw organisatie.

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd naar wat wij als bemiddelingsbureau voor jou als professional of zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag al jouw wensen, zodat we de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

We weten zeker dat we samen met jou een prachtige match gaan vinden waarin professional en zorgorganisatie veel voor elkaar kunnen betekenen.

Aanmelden als zorgprofessionals?

0570-763009​

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adres Teugseweg 18, 7418 AM, Deventer

Email info@cleinezorgprofessionals.nl

Tip: Niet alles in PDF? Download CamScanner en maak PDF scans via je mobiel.

Liever eerst kennismaken? Neem hier contact met ons op!